Page Index Toggle Pages: 1 Send TopicPrint
Normal Topic Bug in listview when using the navigation buttons ? (Read 3979 times)
SLUser
YaBB Newbies
*
Offline


I Love MindFusion!

Posts: 34
Joined: Dec 7th, 2012
Bug in listview when using the navigation buttons ?
Dec 21st, 2012 at 12:33pm
Print Post  
When using the navigationbuttons in Listview, the dates are moving upwards and downwards, the existing appointments move along with the dates, but it looks as if some of the appointments are partially cloned as well.
See attachment 1: some appointments on the 29th,
then I only clicked on the navigation button (top right) to move 1 day upwards and now also on the 30th it seems that there are identical number of (empty) appointments.
While in reality there are no appointments on the 30th....
  

ListView1.png (Attachment deleted)
ListView2.png (Attachment deleted)
Back to top
 
IP Logged
 
Meppy
God Member
*****
Offline


MindFusion support

Posts: 1783
Joined: Jul 20th, 2005
Re: Bug in listview when using the navigation buttons ?
Reply #1 - Dec 21st, 2012 at 1:11pm
Print Post  
We were able to reproduce all problems and are currently working on resolving them. I will get back to you when I have more information.

Regards,
Meppy
  
Back to top
 
IP Logged
 
SLUser
YaBB Newbies
*
Offline


I Love MindFusion!

Posts: 34
Joined: Dec 7th, 2012
Re: Bug in listview when using the navigation buttons ?
Reply #2 - Dec 24th, 2012 at 2:07pm
Print Post  
OK. Thanks.
Probably a related problem occurs in 'MonthRange' view (see screenshots), I can keep on navigating to later months, the appointments remain in te same places on the calendar.
  

MonthRange1_.png (Attachment deleted)
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send TopicPrint